Veus de la Frontera Sud

Ja fa uns dies que correm per Marroc, Ceuta i Melilla amb la Caravana Abriendo Fronteras. Aquest és un petit remix d’alguns discursos, idees i situacions que constrenyen la vida per la frontera sud d’Europa.
 

Si voleu conèixer bé què passa a la vostra frontera real més propera passeu per l’Informe Audiovisual Frontera Sur d’Iridia – Centre de Defensa de Drets Humans, Fotomovimiento i Novact.

Documental “Propera Parada”

Durant un any i mig hem estat treballant en aquest documental sobre el procés català vist des d’Europa (i Madrid). Per a fer-lo, hem anat a Madrid, Berna, Zuric, Londres, Edimburg i Brussel·les i hi han intervingut diverses personalitats de l’àmbit polític, diplomàtic, de la societat civil, experts en diverses matèries i periodistes.

Entre altres, Raül Romeva, Ignacio Escolar, Sabino Cuadra, Dolors Montserrat, Aleix Vidal-Quadras, Juanjo Puigcorbé, Ramon Tremosa,  Amadeu Altafaj, Paul Preston, David McCrone, Xavier Solano, Murdo Fraser, Stewart Maxwell i Lorenz Langer.

També vaig treballar en el cartell del documental, que va quedar així:

Propera-Parada

Creiem que val la pena poder consultar les entrevistes senceres del documental, així que les estem publicant en obert a Youtube senceres.